Városunk hírei

Ami történt és történni fog, amiről a biatorbágyiak beszélnek, amit nem árt minden itt élőnek tudni, ezt újságolja a Biatorbágyi Körkép, amelynek októberi száma IDE KATTINTVA már elérhető.

Néhány az aktuális témák közül:
• A lap Híd rovatának nyitó írása az idősek világnapja ürügyén eleveníti fel annak a korosztálynak a hétköznapi emlékeit, amely még nem esett kétségbe, ha kimaradt az áram, nem érezhette rettenetes tragédiának, ha valahol nincs térerő, ha elmegy az internet vagy nem működik a mobiltelefon.
• Az önkormányzat által alapított díjak kitüntetettjeiről a szeptemberi lapszámban már olvashattak. Most azon személyek névsora és érdemei jelennek meg nyomtatásban, akiknek a vírushelyzet miatt Tarjáni István polgármester a városházán adta át az oklevelet.
• Biatorbágy polgármestere lakossági fórumra hívja mindazokat, akik érdeklődnek a településen átvezető Budapest – Balaton-kerékpárút belterületi nyomvonalának megvalósítása iránt.
• Olvashatnak arról is, hogy – a demokratikus véleménynyilvánítás lehetőségével élve – közterületi tiltakozások voltak a Forrás Sportpark és a Budapest – Balaton kerékpárút belterületi szakaszának megépítését támogató képviselő-testületi döntések ellen.