Biatorbágyi Körkép március

A márciusi Körképben, amely ide kattintva olvasható, számos témával találkozhat az olvasó. Dr. Cserniczky Tamás többek között arról ír, hogy bármelyik vakcina jobb megoldás, mint a fertőzés. Az oltóanyagok körüli mesterségesen szított félreértéseket tisztázni kell.
Elkészült a BuBa Biatorbágyon áthaladó szakaszának közlekedésbiztonsági vizsgálata. A tervezett nyomvonal biztonságosnak tekinthető -nyilatkozta Tarjáni István polgármester
Az óvodások immár birtokba vették és belakták Biatorbágy legújabb beruházását, az új óvodát -jelenti Hingyiné Molnár Ildikó intézményvezető
Húsvét felé közeledve nézzünk szét a szívünkben: ki vagy mi uralkodik felettünk? Valóban azt tesszük, amit akarunk tenni? Tényleg mindenre szükségünk van, amit kényszerűen el kell olvasnunk, meg kell néznünk, meg kell vásárolnunk? Az embernek lehet hatalma saját vágyai felett, és ez a böjt csodálatos gyógymód az egyén, de a közösség számára is -írja Bolyki András a Keresztyén Testvérgyülekezet presbitere.
Március 1-jétől elindult a Körkép online. A nyomtatott és az elektronikus felület együttműködése teljesebbé teszi a kommunikációt a városban, természetesen az egyéb helyi médiumokkal kiegészülve.