Mit tehetek én?-pályázat eredményei

A helyi klímastratégiai projekt szemléletformáló programsorozatának részeként, a Víz világnapján került sor a biatorbágyi általános iskolások körében meghirdetett fotó- és videópályázat eredményhirdetésére. A programról készült sajtóközlemény, valamint a pályázat eredményei, nyertes fotói és videója a mellékletekben tekinthetők meg. Ide kattintva a Völgyhíd Televízió tudosítását láthatják.

Biatorbágy Város Önkormányzata a Széchenyi 2020 program keretében 9,61 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatásból valósítja meg a KEHOP-1.2.1-18-2018-00147 azonosítószámú, „Biatorbágy helyi klímastratégiája” című projektet. A projekt szemléletformáló programsorozatának részeként, 2020. december 1-jével az Önkormányzat fotó- és videópályázatot hirdetett valamennyi biatorbágyi általános iskolás részére.
A Mit tehetek én? címmel futó pályázatban a klímaváltozás mérsékléséért, negatív hatásainak megfékezéséért helyi és egyéni szinten kínálkozó lehetőségekre kellett vizuális megoldásokat kínálniuk a pályázóknak. A pályaműveket az önkormányzat munkatársaiból álló zsűri értékelte. Az elismerő okleveleket és nyereményeket a veszélyhelyzet feloldása után, ünnepélyes díjátadón kapják meg az érintettek.