KSH Mezőgazdasági összeírás

Tájékoztatom Önöket, hogy a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) a Statek Kft. közreműködésével a települése rendszeres mezőgazdasági összeírást hajt végre „Egyéni gazdaságok decemberi összeírása, 2021” elnevezéssel. Az adatfelvétel Országos Statisztikai Adatfelvételi Program (OSAP) szerinti nyilvántartási száma 2219.

Az adatfelvétel célja, hogy nyomon kövesse a mezőgazdaság szerkezetében bekövetkezett változásokat, illetve pontos és hiteles adatokkal szolgáljon a hazai gazdaságirányítás, az EU, továbbá a gazdálkodók számára, amihez az adatszolgáltatók részvételükkel és a pontos adatszolgáltatással nagyban hozzájárulnak.

Valamennyi adatszolgáltató számára biztosítja a KSH az online önkitöltési lehetőséget2021. november 15. és november 25. között, amely időszak alatt az adatszolgáltatók a számukra legalkalmasabb időben teljesíthetik adatszolgáltatási kötelezettségüket.  Azönkitöltéssel nem élőket összeírók keresik fel személyesen 2021. november 26. és december 15. között.

Az összeírási munkát a KSH megbízásából a Statek Statisztikai Elemző Központ Kft. (Statek Kft.) alkalmazásában álló, fényképes igazolvánnyal ellátott összeírók végzik, amit az adatfelvétel megkezdése előtt az összeíró köteles felmutatni.

A felvétel részleteiről a www.ksh.hu/mezogazdasagi_osszeirasok oldal nyújt további tájékoztatást.

A felvétellel kapcsolatos kérdés esetén kérem, hívja a KSH ingyenes hívható 80/200–766 számát, amelyen (a 2-es gomb, majd a 2219-s OSAP-szám megadását követően) készséggel adnak további tájékoztatást.

Együttműködését, támogatását köszönöm!

dr. Hajdu Boglárka
jegyző
 

Csatolmány Méret
Plakát (491.36 KB) 491.36 KB