Biatorbágy Város Integrált Településfejlesztési Stratégia 2014-2020 (ITS) aktualizáló módosításáról" szóló partnerségi egyeztetés

Az épített környezet alakításáról és védelméről szóló 1997. évi LXXVIII. törvény (továbbiakban Étv.) 9/A. §-a alapján az integrált településfejlesztési stratégiát a települési önkormányzat képviselő-testülete állapítja meg. A törvény változásait követően a jövőben az ITS, a majdan megalkotásra kerülő új településfejlesztési tervbe fog illeszkedni.Biatorbágy Város Önkormányzat Képviselő-testülete az ITS-t 61/2016. (III.31.) sz. határozatával Biatorbágy Város Integrált Településfejlesztési Stratégia 2014-2020 címmel fogadta el. Az új településrendezési eszközök elkészültéig, és elfogadásig a jelenleg hatályos ITS módosítása, kiegészítése szükséges.

A módosítás a nyilvánosság biztosításával és széleskörű társadalmi bevonással történik, amely érdekében az önkormányzat elektronikus úton partnerségi egyeztetést kezdeményez a lakossággal a mellékelt módosítási dokumentáció alapján.

Tekintettel a mögöttünk lévő ünnepekre, a véleményezési határidőt 2022. január 16-ig meghosszabbítjuk.  Kérjük, hogy észrevételeiket, véleményeiket juttassák el a Biatorbágy Város Önkormányzat Polgármesteri Hivatal Főépítészi Irodájához, karosi.klara@biatorbagy.hu elektronikus e-mail címre.

Segítő közreműködésüket és észrevételeiket ezúton is köszönjük."

Csatolmány Méret
biatorbagy_its_modositas_-_partnersegi_-_2021_11_25-1.pdf (918.18 KB) 918.18 KB