"Biatorbágy Város településrendezési eszközeinek módosítása, a helyi építési szabályzat és szabályozási terv vonatkozásában" szóló partnerségi egyeztetés

A 237/2021. (IX.30.) sz. önkormányzati határozatban döntés született a NIF Zrt által benyújtott telepítési tanulmányterv alapján a településrendezési eszközök módosításának előkészíthetőségéről.
A településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet alapján a településrendezési eszközök módosítása tárgyalásos eljárásban történik.

Ennek keretében módosításra kerül a "Biatorbágy város helyi építési szabályzatáról és szabályozási tervéről" szóló egységes szerkezetben a 9/2020. (V.28.), valamint a 8/2021. (VI. 25.) önkormányzati rendeletekkel módosított Biatorbágy Város Önkormányzat Képviselő-testületének a 26/2019. (XI. 29.) önkormányzati rendelete ( továbbiakban HÉSZ) , mely jelen esetben csak a helyi építési szabályzatot és a szabályozási tervet érinti, szabályozási vonal korrekciója, szabályozási vonal feltüntetése, 1. sz. főúti turbókörforgalom és a kapcsolódó sávbővítés, valamint az M1 autópálya - 1. sz. főút csomópont szabályozásának vonatkozásában.
A tervezett HÉSZ rendelet módosítás a nyilvánosság biztosításával és széleskörű társadalmi bevonással történik, amely érdekében az önkormányzat elektronikus úton partnerségi egyeztetést kezdeményez a lakossággal a mellékelt módosítási dokumentáció alapján.

Kérjük, hogy észrevételeiket, javaslataikat 2022. január 26-ig juttassák el a Biatorbágy Város Önkormányzat Polgármesteri Hivatal Főépítészi Irodájához, karosi.klara@biatorbagy.hu elektronikus e-mail címre.

Segítő közreműködésüket és észrevételeiket ezúton is köszönjük." 

Csatolmány Méret
biatorbagy_4reszter_hesz_mod_partnersegi.pdf (5.98 MB) 5.98 MB