Extrémsport érdekegyeztetés

2023. április 29-én, szombaton délután 15:00 órától extrém sportbemutató, majd profi vezetésű trükkoktatás lesz a 2006-ban átadott, majd tavaly felújított Baross Gábor utcai BMX Freestyle sportpályánál. A bemutatók után 16:00 órától az önkormányzat találkozót szervezett a környékben élők és a sportolók számára azzal a szándékkal, hogy érdekeiket megvitatva mindkét fél számára közös megoldás születhessen a parkhasználati szabályokról.

EXTRÉMSPORT BEMUTATÓ
Április 29-én 15:00 órától a Juhász Ferenc Művelődési Központ szervezésében a Biatorbágyi Skate parkban ROLLER, DESZKA, BMX bemutató lesz.
A 2006-ban átadott pálya a tavalyi évben megújult, új elemekkel bővült, és mára az ország egyik legjobb találkozóhelyévé vált az extrém sportot kedvelőknek.
A mostani bemutatón Melega Marcell vezetésével nem lesz hiány a professzionális trükkök kivitelezésében. Kicsik és nagyok, ha szeretnétek igazán látványos gyakorlatokat látni, rollerrel, gördeszkával és BMX-el, akkor gyertek el április 29-én, szombat délután 15 órára a biatorbágyi skateparkba!
Akiket láthatunk:
Krasznai Péter – roller
Melega Marcell – roller
Ballay Bendegúz – BMX
Borbély Zoltán – BMX
Takács Erik – gördeszka
A bemutató után mindenki kipróbálhatja ügyességét a pályán a „profik” vezetésével.

LAKOSSÁGI ÉS HASZNÁLÓI EGYEZTETÉS
2023. április 29-én délután 16:00 órától az önkormányzat egyeztetésre hívta a Baross Gábor utcai közpark környékén élő lakókat, azzal a szándékkal, hogy a nemrégiben pályázati forrás igénybevételével felújított BMX Freestyle pálya használóinak és a használat okán érintett lakóközösségnek jogait egyaránt tiszteletben tartó döntést hozhasson a parkhasználati szabályokról.