Közvélemény-kutatás a 65 év feletti biatorbágyi lakosság körében

Biatorbágy Város Önkormányzata Idősügyi Tanácsának megbízásából a Polgármesteri Hivatal 2023. június-július hónapokban közvélemény kutatást folytat a 65 év feletti biatorbágyi lakosság körében.  Önkormányzatunk idősügyi tevékenysége további irányainak meghatározásához szeretnénk megismerni a Biatorbágyon élő idősek és velük élő hozzátartozóik igényeit, problémáit, jellegzetes élethelyzeteit.

A kutatás során az alábbi témaköröket vizsgáljuk: egészségi állapot, jövedelmi- és életkörülmények, szabadidős- és sporttevékenységek, biatorbágyi idősügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos elégedettség és elvárások, közösségi foglalkozások, önkéntesség.

A felmérés név nélküli, reprezentatív, a 65 év feletti lakosság mintegy       50 %-ának címlistája alapján lakcímre eljuttatott igényfelmérő kérdőív formájában történik (a kérdőívek hivatali bélyegzővel ellátottak, nem sokszorosíthatóak). A kitöltött kérdőívek a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálatán, vagy a Családsegítő Szolgálatnál, vagy a Juhász Ferenc Művelődési Központban elhelyezett ládákba bedobva juttathatóak vissza.

A közvélemény-kutatásban résztvevőknek előre is köszönjük, hogy válaszukkal hozzájárulnak városunk Idősügyi Koncepciójának és Intézkedési Tervének megvalósulásához, felülvizsgálatához.