Városközpont közösségi tervezése

Biatorbágy Város Önkormányzatának Képviselő-testülete megbízott településtervezőkkel és egy társadalmi civil csoporttal közös gondolkodásra hívja, kéri a város lakóit: Tervezzük együtt városunk központját, településünknek a viaduktól a postáig tartó (Viadukt utca – Baross Gábor utca – Ybl Miklós sétány) közé eső részét. Segítségül kérjük töltsd ki a kérdőívet, amely papír alapon megtalálható Biatorbágyi Körkép június-júliusi lapszámában, vagy itt elérhető online. További ötleteket, véleményeket a biatorbagy.varoskozpont@gmail.com címre lehet küldeni.

Központban a Városközpont

A település belvárosi része otthont ad kultúrának, családi élményeknek, sportolási lehetőségeknek és ügyintézésnek. Ezt a részt, amely az Ybl Miklós sétány és a Baross Gábor utca - Viadukt utca közé eső részt jelenti, vajon minden városlakó egységesen azonosítja városközpontnak? Nem, de most együtt megtervezhetjük!

A cél továbbra is az, hogy egy mindenki által szerethető és még élhetőbb városban éljünk, amelynek egy jól meghatározható központi része alkalmas lehet minden korosztálynak kikapcsolódásra, élményszerzésre. Ezért az önkormányzat településtervezőkkel és egy civil csoporttal társadalmi közös gondolkodásra hívja és invitálja a város lakóit, hogy a folyamat részesei lehessenek. Most mindenki várostervezővé válhat!

Részletes információ megtalálható Biatorbágy Városközpont közösségi tervezéséről az alábbi oldalon https://www.facebook.com/biatorbagy.varoskozpont  Ötleteket, véleményeket a biatorbagy.varoskozpont@gmail.com  e-mail címre lehet küldeni. Továbbá egy kérdőív kitöltése segítheti a munkát, amely innen is kitölthető vagy az aktuális Körképben található papír alapú kérdőíveket várják a kihelyezett gyűjtődobozokban (Biatorbágy Város Polgármesteri Hivatal, Juhász Ferenc Művelődési Központ, Posta épülete) 2023. július 3. (hétfő) 18 óráig.

Egy városban élünk! | Gyere és tervezzük együtt! | Számít a véleményed!