Lóth Gyula

Elérhetőségek:

Mobil: +36-70-512-1136
E-mail.: gyula.loth@gmail.com
Fogadóóra: Előzetes telefonos vagy e-mailes egyeztetést követően minden hónap második hétfőjén 17:00-18:00 között.

1978-ban születtem Budapesten. Szüleim hivatásos katonák voltak, így a szolgálati helyüktől függően több városban, településen éltem, míg végül feleségem révén 2002-ben megtaláltam Biatorbágyot, ahol a gyermekeim is születtek.

Logisztikai területen dolgozom felső vezetőként, munka mellett elvégeztem több szaktanfolyamot, illetve sikeresen államvizsgáztam közgazdászként logisztika szakon.

A Szövetség Biatorbágyért Egyesület jelöltjeként kerültem a 2014-es választások során a képviselő-testületbe, és azóta a pénzügyi területekkel foglalkozó bizottságoknak vagyok aktív tagja. Munkám és civil életem során megszerzett tapasztalataimat sokszor tudtam hasznosítani az elmúlt években a bizottsági és testületi üléseken, hogy egész Biatorbágy érdekeit hatékonyan képviseljem.

2018-tól, egyesületünk elnökeként sikeresen részt vettem a Szövetség Biatorbágyért Egyesület megfiatalításában, a taglétszám bővítésében – tiszteletben tartva elődeink munkáját, megőrizve lokálpatrióta szemléletünket.

Fontosnak tartom, hogy – az egyes emberek problémáitól kezdve az egész várost érintő kérdésekig – mindennel maximális energiával kell foglalkozni, mert ezzel tehetünk a legtöbbet Biatorbágy jövőjéért. Kiemelten fontos számomra, hogy az 1-es választókerület problémáira megoldást találjunk az emberekkel és a városvezetéssel együttműködve.

Célom, hogy a következő ötéves önkormányzati ciklus során továbbra is aktívan részt vegyek a döntések előkészítésében és meghozatalában, segítsem a körzetem és a város fejlődését!