Havi archívum

Kép
Biatorbágy díjai, elismerései
Dec 18

Új bejegyzések a Civil portálon!

 

Felpezsdülni látszik a civil élet? Vagy inkább megújításra szorul a regisztrációs rendszer? 2019. decemberében négy, már korábban is működő egyesület jelezte a kommunikációs tanácsadó email címére, (sajto@biatorbagy.hu) hogy regisztrálni kívánta magát Biatorbágy hivatalos honlapjának Civil szervezetek adatbázisában, de a felület nem működik. A hiba elhárítása folyamatban van. Addig is szívesen tettünk eleget kérésüknek és jelentettük meg elektronikus levélben elküldött adataikat, célkitűzéseiket, elérhetőségeiket.

Kép
bialogoszines.jpg
Dec 18

Igazgatási szünet

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy Biatorbágy Város Képviselő-testülete a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 232. § (3) bekezdésében kapott felhatalmazás alapján a 15/2019.(I.31.) önkormányzati határozattal hozott döntése értelmében a Polgármesteri Hivatalban 2019. december 23. napjától 2019. december 31. napjáig igazgatási szünetet rendelt el. Az igazgatási szünet alatt a polgármesteri hivatal zárva tart. Kizárólag halálesetek anyakönyvezése ügyében az anyakönyvvezető ügyeletet tart:  december 30-án, 8.00 – 12.00 óráig. Elérhetőség: 06-23/310-174/223 mellék. Tarjáni István s.k. polgármester

Dec 9

Képviselő-testületi ülés 2019.12.12.

MEGHÍVÓ

 

Biatorbágy Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2019. december 12-én (csütörtökön), 16.00 órakor a Városháza tanácstermében (102. terem) rendkívüli képviselő-testületi ülést tart, melyre tisztelettel meghívom.

Napirend:

Dec 9

Pénzügyi és Városfejlesztési Bizottság 2019.12.12.

MEGHÍVÓ

Biatorbágy Város Önkormányzata Képviselő-testületének Pénzügyi és Városfejlesztési Bizottsága 2019. december 12. csütörtök, 15 órai kezdettel munkaterven kívüli ülést tart a Városházán, melyre tisztelettel meghívom.

Napirend:

Kép
cimlap2019dec.jpg
Dec 8

Adventi Körkép

A Mikulás meghozta Körkép legfrissebb számát, amely itt már olvasható. Ha már erre járt benézett a Faluházba, hogy üdvözölje a nagycsaládosok adventi készülődését, és a Temesvári családdal összekacsintva letett egy új játszóteret a Viadukt közelében lévő műszaki vizsgaállomás mellé.

Kép
viabuszlogo.jpg
Dec 5

ViaBusz év végi menetrend

A helyi autóbuszjárat az év végi munkanapokon – az iskolák tanítási szünetei alatt – is a megszokott menetrend szerint közlekedik. A december 7. és 14. szombatok munkanapnak számítanak, így a helyi busz rendelkezésre áll, azonban a szombat hajnali járatok elmaradnak.

Kép
viabusz.jpg
Dec 5

Változás az éjszakai buszjáratban

Változik a hétvégi éjszakai busz indulási időpontja. Marad a hajnal 1.50 órás indulási időpont, azonban a második járat 50 perccel korábban, 3.50 óra helyett hajnal 3.00 órakor indul! A változtatás 2019. december 8-a vasárnap hajnaltól érvényes! Figyelem a december 7-i és december 14-i szombati munkanapokon az éjszakai járat nem közlekedik! Közlekedik viszont december 31-én, kedden és január 1-jén, szerdán hajnalban.

Kép
Biatorbágy díjai, elismerései
Dec 3

Média ügyvezetői pályázat

A Biatorbágyi Körkép, a Völgyhíd közösségi televízió valamint többek között a város óriásplakát felületeinek működését elősegítő és támogató, száz százalékosan önkormányzati tulajdonú Biatorbágyi Közösségi Média Szolgáltató Nonprofit Kft. vezetésére Biatorbágy Város Önkormányzata pályázatot ír ki.

Kép
volan.jpg
Dec 3

Volán menetrend változások

A Volánbusz Zrt. tájékoztatta Biatorbágy Város Önkormányzat Polgármesteri Hivatalát a 2019. december 15-étől érvényes 2019/2020 évi Biatorbágyot érintő országos menetrendváltozásról.

Kép
Volánbusz Zrt.
Dec 3

Új autóbuszvonal Budapest és a Tópark között

A Volánbusz Zrt. 2019. december 15-étől új autóbuszjáratokat állít be Budapest, Kelenföld vasútállomás (Őrmező) és Biatorbágy Tópark között. A járatok munkanapokon 6 és 22 óra között, jellemzően óránként indulnak, útközben csak a Sasadi útnál állnak meg.

Kép
falevel.png
Dec 3

Zöldhulladék elszállítás

Az önkormányzattal kötött megállapodása alapján december 7-én, szombaton szállítja el a Depónia Hulladékkezelő és Településtisztasági Nonprofit Kft. az ingatlanok elé kihelyezett zöldhulladékot. A falevelet 110 literes, átlátszó anyagból készült zsákokban, a gallyakat maximum 70 cm hosszúra darabolva, maximum 50 cm-es átmérőjű kötegekben kell szállításra előkészíteni. Itt található az idei hulladékkezelési tájékoztató és hulladéknaptár.

Kép
adventigyertya.jfif
Dec 3

Advent jegyében

Az advent szó, a latin adventus Domini (az Úr eljövetele) kifejezésből ered. Az európai keresztény kultúrkörben a karácsonyt megelőző négy hetet nevezzük adventnek, amely a Jézus Krisztus megszületését ünneplő éjszakai misével ér véget. A Völgyhíd televízió advent első hétvégéjén a Nagycsaládosok és a Székelykör ünnepi készülődésén járt.

Kép
jatszoter.jpg
Dec 2

Játszóteret hoz a Mikulás!

Tisztelettel hívunk minden érdeklődőt 2019. december 7-én, szombaton 13.00 órára a Viadukt közelében lévő műszaki vizsgaállomás melletti játszótér ünnepélyes átadására. Az eseményre ellátogat a Mikulás is.