Tájékoztató az Oktatási és Sportkomplexum aktuális helyzetéről

Varga László Biatorbágy Város Képviselő-testület Oktatási és Kulturális Bizottságának elnöke tegnapra munkaterven kívüli bizottsági ülést hívott össze az oktatási és sportkomplexum alakulásának megvitítására.

Varga László képviselő, az Oktatási és Kulturális Bizottság elnöke 2010. szeptember 29-re munkaterven kívüli ülést hívott össze az Oktatási és Sportkomplexum megvalósításának aktuális állásával kapcsolatban, azonban a bizottsági ülés határoztatképtelenség miatt elmaradt. Varga László képviselő többször vádolta meg a polgármestert és a polgármesteri hivatalt (képviselőtestületi-, bizottsági üléseken), hogy nem kap és nem kapott megfelelő tájékoztatást az új általános iskola és művészeti iskola megvalósításának alakulásáról. Dr. Palovics Lajos polgármester nyomatékosan visszautasítja Varga László képviselő több alkalommal szóban és írásban tett valótlan állításait, amelyek csak arra voltak jók – egy választási kampány időszakban - , hogy vetélytársait ellehetetlenítse.

A polgármester kijelentését alátámasztva teszi közzé 2008-tól azokat a tájékoztatókat, amelyeket minden egyes lényeges esemény alkalmával az Oktatási és Kulturális Bizottság, a Képviselő-testület és Biatorbágy lakossága számára nyilvánosságra hozott, továbbá egy új összefoglaló tájékoztatót is, amelyet az összehívott bizottsági ülésen adott át.

 

Dr. Palovics Lajos
polgármester

 

Letölthető dokumentum: