Havi archívum

Kép
Biatorbágy díjai, elismerései
Sep 30

Önkormányzatok napja

Az Országgyűlés 57/2000. (VI.16) határozata értelmében 2000-től szeptember 30. a helyi önkormányzatok napja Magyarországon. 1990-ben ezen a napon tartották hazánkban az első önkormányzati választásokat.

Sep 24

Képviselő-testületi ülés 2021.09.30.

MEGHÍVÓ

Biatorbágy Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2021. szeptember 30. napján (csütörtökön), 15.00 órakor a Városháza tanácstermében (102. terem) képviselő-testületi ülést tart, melyre tisztelettel meghívom.

Állampolgári bejelentések
A polgármester beszámolója két ülés közötti időszak eseményeiről
Tájékoztató a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

Napirend:

Sep 24

Pénzügyi és Városfejlesztési Bizottság 2021.09.28.

   MEGHÍVÓ

Biatorbágy Város Önkormányzata Képviselő-testületének Pénzügyi és Városfejlesztési Bizottsága 2021. szeptember 28. kedden, 15 órai kezdettel munkaterv szerinti ülést tart a Városházán, melyre tisztelettel meghívom.

Napirend:

Sep 24

Oktatási, Kulturális és Egészségügyi Bizottság 2021.09.27.

MEGHÍVÓ

Biatorbágy Város Önkormányzata Képviselő-testületének Oktatási, Kulturális és Egészségügyi Bizottság 2021. szeptember 27. 15:00 óra kezdettel rendes ülést tart a Városháza 102-es tanácstermében, melyre tisztelettel meghívom.

Napirend

Kép
panyi_zs3_0.jpeg
Sep 22

Az év főépítésze

Pányi Zsuzsanna, Pest megye főépítésze, Biatorbágy város tervtanácsának tagja, nyerte el az „Év Főépítésze” díjat. Pányi Zsuzsanna régóta jó kapcsolatot ápol városunkkal, idén Ő helyettesítette a nyári szabadságát töltő Rumi Imre főépítészt, így sokan személyesen ismerhetik településünkön. Az év főépítésze díj indoklása szerint Pányi Zsuzsanna „több mint tízéves települési és tizenöt éves megyei főépítészi munkája során széles körű és szerteágazó szakmai tevékenységet végzett és így nagyban hozzájárult az emberhez méltó és esztétikus környezet létrejöttéhez.

Kép
Veszélyes hulladékgyűjtés
Sep 21

Veszélyeshulladék gyűjtés lesz

A vírus okozta rendkívüli jogrend miatt tavasszal elmaradt lakossági veszélyeshulladék gyűjtés pótlása 2021. október 9-én, szombaton 9.00 – 12.00 óráig lesz a torbágyi településrészen a vasútállomás Gyöngyvirág utcai P+R parkolóinál kialakított ideiglenes telephelyen. A gyűjtésben kizárólag a Depónia hulladékkezelővel szerződésben álló biatorbágyi lakosok vehetnek részt. Az átvételre kerülő, illetve az átvételre nem kerülő hulladékok felsorolása a mellékelt felhívásban olvasható.

Kép
artwallimage.jpg
Sep 20

Óriásfalfestmény születik

A CTP logisztikai holding és az Önkormányzat településrendezési szerződésének megfelelően megkezdődött a Mészárosok útja mellett lévő logisztikai csarnok homlokzatának dekorációs festése.

Kép
2021_szeptember_korkep_cimlap.jpg
Sep 9

Itt a Körkép

Újságolja többek között, hogy átadták a városi kitüntetéseket, két csoportszobával bővült a bölcsőde, hajrában a 16 tantermes új iskola építése, elindultak a ViaBusz ellenirányú és külterületi járatai, szelektív hulladékgyűjtő edényeket kap minden biatorbágyi háztartás, hamarosan kezdődik a Szeptembeer és pótvárosünnep. A lap már nyomdában, elektronikus formája itt tölthető le.

Kép
sssss.png
Sep 7

Szeptembeer és Pótvárosünnep

Szeptember 17-21. között Biatorbágy Város Önkormányzata a Juhász Ferenc Művelődési Központtal (JFMK) és a Szeptembeer szervezőivel megrendezik az elmaradt városünnepet és a Szeptembeer programot.    A rendezvény zenés-táncos részei, a koncertek, a Közösségi Házba és a Bechtold sváb tájházba tervezett programok csak védettségi igazolvánnyal lesznek látogathatók. Jó szórakozást kívánunk!   A teljes program a csatolmányban.
Kép
kuka120
Sep 7

Szelektív kukaosztás Biatorbágyon!

1 darab 120 literes szelektív kukát kap az Önkormányzat támogatásával ingyenesen minden háztartás szeptember 24-től október 10-ig (minden péntek, szombat és vasárnapi napokon 9-16 óra között), akik szerződésben állnak a Depónia Nonprofit Zrt-vel.   
Kép
ask_logo.png
Sep 7

Áldozatsegítő központ

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság és az Igazságügyi Minisztérium közötti együttműködésnek köszönhetően az Igazságügyi Minisztérium Budapesti Áldozatsegítő Központ munkatársa, a bűncselekmény áldozatainak:  minél szélesebb körű tájékoztatása, igényeinek felmérése, és annak megfelelő, mihamarabbi kezelésének érdekében fogadóórát tart dr. Siklósi-Dutkay Zoltán. Ha Ön úgy érzi, segítségre szorul, keresse fel a szakembert a Budaörsi Rendőrkapitányság épületében (2040 Budaörs, Szabadság út 160.) az alábbi időpontban: 2021. szeptember 14. 09:00 – 11:30