Megnyíltak az ifjúsági pályázatok

Az önkormányzat képviselő-testületével egyeztetve Tarjáni István polgármester kihirdette a település ifjúságának támogatását szolgáló pályázatokat. A kiírások a megfelelő címre kattintva tekinthetők meg: Ifjúsági Tehetséggondozási Alap, Ifjúsági Közösségépítő Alap, Felsőfokú Tudományos Dolgozatok Támogatása, és Egyéb nem iskolai végzettségek támogatása.

Ifjúsági Közösségformáló Alap: támogatni kívánja a település ifjúsági korosztályának közösségépítését, illetve a már meglévő közösségek erősítését. A pályázat olyan programokat támogat, mely eredménye a közösség építés, bővítés, vagy testvértelepüléseink fiataljait is megcélzó közösség építő programok, vagy már meglévő, nem formális közösségeknek segít a formális civil szervezetté alakulásban.

Ifjúsági Tehetséggondozási Alap: Az önkormányzat pályázatot hirdet a sport, a tudományos élet a zene és az egyéb művészeti területeken kiemelkedően alkotó személyek, valamint biatorbágyi taggal működő zenekarok, művészeti csoportok részére.

Felsőfokú tudományos dolgozatok támogatása: támogatni kívánja a település felsőoktatási intézményben tanuló diákjait, tudományos munkájukban. (Szakdolgozatok, diplomamunkák, és tanulmányi verseny pályamunkák) 


Egyéb nem iskolai végzettségek támogatása: amivel támogatni kívánja a település ifjúságának munkába állási lehetőségeinek javítását, közvetve felsőfokú iskolai végzettség megszerzését. Pályázati témák: nyelvvizsga tanfolyam, vezetői engedély tanfolyam, felnőttképzési tanfolyam.