Havi archívum

Kép
Vágányzár felújítási munkálatok miatt
Sep 29

Vágányzár felújítási munkálatok miatt

Pályaépítési munkálatok miatt vágányzár van 2010. szeptember 27-től 2010. november 3-ig Budaörs – Biatorbágy állomások között, ezért a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

Sep 28

Tájékoztatás az okmányiroda rendkívüli választási működéséről

Azon állampolgárok, akik érvényes személyazonosító okmánnyal, illetőleg érvényes lakcímet igazoló hatósági igazolvánnyal (azok lejárta, rongálódása vagy hiánya, stb. következtében) a választás napján, 2010. október 3-án nem rendelkeznek, választójogukat nem gyakorolhatják. Annak érdekében, hogy az említett állampolgárok választójogukkal élhessenek a budaörsi okmányiroda ügyeleti nyitvatartási lehetőséget biztosít.

Sep 27

Oktatási és Kulturális Bizottság 2010.09.29.

MEGHÍVÓ

Biatorbágy Város Képviselő-testületének Oktatási és Kulturális Bizottsága 2010. szeptember 29-én 16.00 órai kezdettel munkaterven kívüli ülést tart a Városházán, melyre tisztelettel meghívom.

Kép
Meghívó a fogyatékosok nappali foglalkoztatójának ünnepélyes felavatására
Sep 20

Meghívó a fogyatékosok nappali foglalkoztatójának ünnepélyes felavatására

Biatorbágy képviselõ-testülete és polgármestere tisztelettel meghívja Önt 2010. szeptember 25. 10 órára a Biatorbágy, Táncsics utca 9. számú házba ÚJ MAGYARORSZÁG FEJLESZTÉSI TERV Közép-Magyarországi Operatív Program 4.5.1 „Fogyatékosok nappali ellátása, családi napközi és játszóház kialakítása Biatorbágyon” címû projekt keretében elkészült fogyatékosok nappali ellátója és kerámiamûhely ünnepélyes felavatására.

Kép
Megyeháza
Sep 17

Nyitott kapuk a Megyeházán

Hagyományosan szeptember harmadik hétvégéjén (szeptember 18-19.) rendezik meg a Kulturális Örökség Napjait. A rendezvény alkalmával olyan műemlékek, középületek, magánházak nyitják ki kapuikat az érdeklődők előtt, amelyek csak részben vagy egyáltalán nem látogathatók.

Kép
Biatorbágyi Vízművek
Sep 16

Vízkorlátozás lesz 2010. szeptember 17-én

A Biatorbágyi Vízművek Kft. 2010. szeptember 17-én (pénteken) karbantartási munkálatokat végez 14.00 és 17.00 óra között. A  szerelési munkálatok ideje alatt vízkorlátozás lesz érvényben több utcában.

Kép
Biatorbágy díjai, elismerései
Sep 16

A Biatorbágyi Diákokért Közalapítvány pályázati kiírása

A Biatorbágyi Diákokért Közalapítvány kuratóriuma 2010-2011. tanévre pályázatot ír ki, melynek célja:
„ Közép és felsőfokú oktatási intézmények nappali tagozatán tanuló, kiemelten tehetséges, 14. életévét betöltött biatorbágyi diákok támogatása.”

Sep 15

Polgármesteri beszámoló 2010. szeptember 16-án

Dr. Palovics Lajos polgármester szeretettel és tisztelettel meghívja Önt utolsó polgármesteri beszámolójára 2010. szeptember 16-án 18 órára a Városháza dísztermébe (házasságkötő terem).

Kép
Mellékvízmérő
Sep 15

Ellenőrizze mellékvízmérője hitelességét!

A 38/1995. (IV.5.) számú kormányrendelet értelmében az ingatlanon belüli mellékvízmérő a fogyasztó tulajdonát képezi, ezért annak hitelesíttetéséről, cseréjéről a tulajdonos saját költségén köteles gondoskodni.

Kép
Biatorbágyi Vízművek
Sep 9

Vízkorlátozás lesz 2010. szeptember 10-én

A Biatorbágyi Vízművek Kft. 2010. szeptember 10-én (pénteken) karbantartási munkálatokat végez reggel 8.00 és 17.00 óra között. A  szerelési munkálatok ideje alatt  vízkorlátozás lesz érvényben több utcában.

Kép
Erkel és kortársai - Operagála
Sep 7

Erkel és kortársai - Operagála

Erkel Ferenc születésének 200. évfordulóját ünnepeljük az immár harmadik alkalommal megrendezésre kerülő biatorbágyi operagálán. A műsor első részében meghallgathatjuk Erkel operáinak legismertebb és kevésbé ismert részleteit, majd a szünet után Otto Nicolai-, Offenbach-, Verdi- és Wagner-dallamok csendülnek fel a Magyar Állami Operaház művészeinek tolmácsolásában.

Kép
Biatorbágyi Vízművek
Sep 7

Vízkorlátozás lesz 2010. szeptember 8-án

A Biatorbágyi Vízművek Kft. 2010. szeptember 8-án (szerda) karbantartási munkálatokat végez reggel 8.00 és 15.00 óra között. A  szerelési munkálatok ideje alatt  vízkorlátozás lesz érvényben több utcában.

Kép
onkormanyzati_valasztas
Sep 3

Polgármesterjelöltek és képviselő-jelöltek a 2010. október 3-i helyi választásokon

Biatorbágy Város Választási Bizottsága a jogszabályokban biztosított 2010. szeptember 3. 16.00 órai határideig 4 polgármesterjelöltet, 46 egyéni választókerületi képviselő-jelöltet és 17 kisebbségi önkormányzati képviselő-jelöltet vett nyilvántartásba Biatorbágy településen a 2010. október 3-i helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek, valamint a települési kisebbségi önkormányzati képviselők választásán.

Kép
Kerékpárút építés a Viadukt lakópark és a Füzes-patak között
Sep 2

Kerékpárút épül

Megkezdődött a Szily Kálmán utcát és a torbágyi városközpontot összekötő kerékpárút és járda építése. A város több mint 31 millió forint uniós támogatást kapott a terv megvalósítására.

Kép
Biatorbágyi lovas játékok
Sep 1

Biatorbágyi lovas játékok

Az idén 13 éves Biatorbágyi Lovas Baráti Kör meghív kicsiket és nagyokat a 2010. szeptember 4-én, szombaton, az Iharosi Lovaspályán megrendezendõ Baráti Fogathajtó Versenyére és a szeptember 5-én tartandó Díjugratásra.