Havi archívum

Sep 22

Képviselő-testületi ülés 2023.09.28.

MEGHÍVÓ

Biatorbágy Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2023. szeptember 28. napján (csütörtökön), 15.00 órakor a Városháza tanácstermében (102. terem) képviselő-testületi ülést tart, melyre tisztelettel meghívom.

Napirend előtt:

Sep 22

Pénzügyi és Városfejlesztési Bizottság 2023.09.26.

   MEGHÍVÓ

Biatorbágy Város Önkormányzata Képviselő-testületének Pénzügyi és Városfejlesztési Bizottsága 2023. szeptember 26. kedden, 15 órai kezdettel munkaterv szerinti ülést tart a Városházán, melyre tisztelettel meghívom.

Napirend:

Sep 22

Oktatási, Kulturális és Egészségügyi Bizottság 2023.09.25.

MEGHÍVÓ

Biatorbágy Város Önkormányzata Képviselő-testületének Oktatási, Kulturális és Egészségügyi Bizottság 2023. szeptember 25. 15:00 óra kezdettel rendes ülést tart a Városháza 102 tanácstermében, melyre tisztelettel meghívom.

Napirend:

Kép
navlogo.jpg
Sep 22

Adószámla–értesítők

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) október végéig folyamatosan végzi az adószámla-értesítők kiküldését a magánszemély és egyéni vállalkozói ügyfeleinek. Akiknek van ügyfélkapus elérhetősége, azok a tárhelyen, akiknek nincs, azok a postaládájukban kereshetik a dokumentumot. Sajtóközlemény a mellékletben.

Sep 19

Tervtanács 2023.09.28.

Tervtanácsi Tagok és Meghívottak részére
Kedves Tervtanácsi Tagok,
Tisztelt Meghívottak!


Biatorbágy Város Önkormányzata helyi építészeti-műszaki Tervtanácsának ülését 2023. szeptember 28-án, 9.00 órai kezdettel tartjuk, a Biatorbágyi Városháza emeleti nagytárgyalójában, amelyre ezúton tisztelettel meghívom.

Napirend:

Kép
vaganyzar_1-es_vonal.png
Sep 15

MOST érkezett a MÁV-tól, fontos Biatorbágyot érintő menetrendi változás!

A Budapest–Tatabánya–Győr–Hegyeshalom fővonal Biatorbágy és Szárliget közötti szakaszának felújításának kezdetétől, szeptember 18-tól jelentősen módosul a vonatok menetrendje. A három hónaposra tervezett vágányzár október 26-ig tartó első ütemében is már hosszabb eljutási időre, rövidebb útvonalon közlekedő vonatokra és pótlóbuszos átszállásra kell számítani. A Biatorbágy és Szárliget közötti 29 kilométeres vágányszakaszon az ütemterv alapján szeptember 18-tól október 26-ig az egyik (bal) vágányon zajlik az átépítés egyvágányú vonatforgalom mellett, ezért menetirányonként és óránként csak egy-egy személyszállító vonat haladhat át a karbantartással érintett szakaszon. A vonatok és a vonatpótló autóbuszok közlekedésével kapcsolatos részletes információkat az alábbi hivatkozáson elérhető oldalon tekinthetik meg.

Sep 15

Biatorbágyi Értéktár Bizottság 2023.09.22.

Meghívó

Biatorbágy Város Önkormányzatának Értéktár Bizottsága 2023. szeptember 22-én (pénteken) 9.00 órakor ülést tart a Biatorbágyi Polgármesteri Hivatal Nagytárgyalójában amelyre tisztelettel meghívom.

Napirendi pontok:

Kép
aszfaltozas.jpg
Sep 14

Aszfaltozás

Értesítjük a tisztelt lakosságot, hogy a Szily Kálmán utca - Pátyi út kereszteződésben szeptember 15-én aszfaltozási munkákat végeznek, emiatt további fennakadások várhatóak. A kivitelező tájékoztatása alapján a gépjárműforgalom áthaladását biztosítják, forgalomirányítókkal segítik. A jelzőlámpás forgalomkorlátozás várhatóan a jövő hét végére feloldásra kerül. Szives megértésüket és türelmüket köszönjük! 

 

Kép
vadelejtes_jo.jpg
Sep 13

Szarvashegyi vadkár elhárítás

A Budaörsi Rendőrkapitányság SZ/310-6/2023 hivatkozási számú határozatban foglaltak alapján Biatorbágy ,Szarvashegy terület részen az ismétlődő bejelentések alapján 2023.09.17-től, 09.22-ig minden este 21:00 órától másnap 05:00 óráig belterületi vadkár elhárítást hajt  végre Jung József vadász. 

Kép
bialogoszines.jpg
Sep 11

Tájékoztatás

Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2023. szeptember 12-én (kedden) a Polgármesteri Hivatal zárva tartMegértésüket köszönjük! 

Kép
bialogoszines.jpg
Sep 7

Támogatott biatorbágyi elsős iskolakezdés

Gyermekenként 15 ezer forint iskolakezdési támogatásban részesülhetnek azok a szociálisan rászoruló biatorbágyi lakosok, akiknek gyermekei Biatorbágyon működő általános iskolában kezdik meg az első osztályt, vagy a Tanulási Képességet Vizsgáló Szakértői és Rehabilitációs Bizottság által részükre kijelölt intézményben először kezdik meg az első évfolyamot. A kérelmet július 1. és szeptember 30. között lehet benyújtani Biatorbágy Város Önkormányzat Polgármesteri Hivatala Igazgatási Osztályához.  Az erről szóló rendelet itt található meg.

Kép
vaganyzari_inform.jpg
Sep 6

Vágányzári menetrend

2023. szeptember 15-től október 2-ig Ferencváros – Budapest-Kelenföld, állomások között, valamint a Hegyeshalom állomás területén végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Budapest – Hegyeshalom vasútvonalon egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.
Kép
elegedettseg.png
Sep 6

Ügyfél-elégedettségi kérdőív

Biatorbágy Város Önkormányzatának fontos, hogy a településen élő polgárok megfelelő színvonalú, kulturált, színvonalas ügyintézésben részesüljenek a Polgármesteri Hivatalban tett látogatásaik során. Ehhez kapcsolódóan ügyfél-elégedettségi kérdőív kitöltésére van lehetőség 2023. szeptember 6. napjától az alábbi linken elektronikusan, vagy a honlap jobb oldali blokkjában elhelyezett Ügyfél-elégedettségi kérdőívre kattintva, illetve a Hivatal Ügyfélszolgálatán elhelyezett papíralapú nyomtatványokon. Köszönjük, hogy visszajelzéseikkel segítik munkánkat!

Kép
vadelejtes.jpg
Sep 5

Belterületi vadelejtés

Ezúton értesítem a Tisztelt Lakosságot, hogy az egyre nagyobb gondot okozó kártékony vadak elejtése érdekében belterületi vadelejtési engedély kiadása iránti kérelemmel fordultam a Budaörsi Rendőrkapitánysághoz. A Budaörsi Rendőrkapitányság 2023. szeptember 1. napjától 2023. december 1. napjáig terjedő időszakra engedélyezte Biatorbágy lakott területén kártékony vadak elejtését az alábbiak szerint: